Hand!Spa

De ultieme handverzorging voor zijdezachte handen. De Hand!Spa-formule is ontworpen door ervaren dermatologen en bekroond met de "Prix de Beauté" als Beste Handverzorgingsproduct. Het Hand!Spa-gamma biedt anti-aginghandverzorgingsproducten voor elke leeftijd.

Nail Spa

 

Nagelverzorging o.b.v.. aromatherapie met aandacht voor de verschillende nageltypes. Een perfecte combinatie van werkzame stoffen en de kunst van ontspannende aromatherapie. Keuze tussen NailSpa-manicure met lavendel, lotus of roos voor een volledige verzorging van broze, splitsende, dunne en zachte nagels

Maniqure

Deze 100 % natuurlijke basisverzorging is geschikt voor iedereen en elk huidtype. De producten hebben een neutrale, zachte, frisse geur en zijn makkelijk en zuinig in gebruik. 

Nagellak van alessandro houdt tot 1 week, droogt snel, schilfert niet af en is eenvoudig en snel aan te brengen. Deze nagellak geeft bovendien een buitengewone glans in UV-bestendige kleuren. Een uitgebreide waaier aan felle en zachte kleuren, elke seizoen brengen ze ook tijdelijke editie's uit.

De nagellakken zijn ook 100 % natuurlijk, geen parabenen, zuren, chemische stoffen,....

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Pinterest-Logo.png

​© 2019 by Hanaé