top of page

Ontdek wie Hanaé is

Acties & promos voor juni, juli & augustus!

20230202_091631_0123_bodyshock_promo_B2B_A4_NL_crea2.png

NIEUW! 

Bodyshock lichaamsbehandeling 

 

Maak kennis met huidverbetering voor het lichaam.

Ontdek de ultieme behandeling voor jouw summerbody. De Bodyshock®️ behandeling is gericht op het verbeteren van de lichaamscontouren en het verminderen van cellulitis en lokale vetophopingen.

Het unieke van de Bodyshock®️ behandeling is dat het aangepast is aan jouw individuele behoeften en doelen. Dit gebeurt door middel van een consultatie en een grondige analyse, waarbij de huidconditie en de specifieke probleemgebieden in kaart gebracht worden. Daarna gaan we aan de slag met wetenschappelijk onderzochte producten die écht resultaat opleve
ren.

 

Tijdens deze behandeling werken we dus persoonlijk op maat, u kan kiezen voor vetverbranding, afslanking, detox, draining,...

Deze behandeling kan je eenmalig doen ter "onderhoud".

Het mooiste resultaat is een kuurvorm van 10 sessies, 2 sessies per week. (€ 950)

De kuur is een totaal concept, dus een en-en-en verhaal. Weet dat je 70% van het resultaat zelf in handen hebt door je levensstijl en thuisverzorging.

Actie : Boek de kuur van 10 behandelingen en krijg 1 sessie gratis + producten voor thuis t.w.v. 292 euro er gratis bij!

pedicure.jpg
Opmaak beeld product big.jpg

Mesoprotech zonneproducten promo!

Bij aankoop van 3 zonneproducten naar keuze krijg je gratis de neon water resistant bag + de beachball set er gratis bij.

Tijdens de maanden juni, juli en augustus krijg je hier bovenop nog 10%korting! (de korting gaat er op de webshop automatisch af.)

Promo luxe pedicure :

Boek een luxe pedicure in juni, juli, augustus en ontvang gratis de heel smoothing stick voor thuis gebruik.

1V0A9102-button-nl.png

Marc Inbane tanning producten promo!

Bij aankoop van 3 marc inbane producten naar keuze krijg je deze leuke cooler bag er helemaal gratis bij!

Tijdens de maanden juni, juli & augustus krijg je hier bovenop nog 10% korting! (de korting gaat er op de webshop automatisch af.)

11b3e96ac0fea0900b9c35485eb699c1.jpg

% Stocksale! %

Er zijn een aantal producten die het gamma verlaten, producten die een nieuwe verpakking krijgen of waarvan de samenstelling vernieuwd word of limited edites die einde reeks zijn.

Deze kan je nu op de webshop bij stocksale (en in het instituut) vinden aan meeneem prijzen!

bottom of page