top of page

Ontdek wie Hanaé is

Registreer je voor de Bubbel party!

Maak kennis met de ONLINE BUBBEL PARTY! (skincare workshop)  

Wacht niet langer en spreek online af met vriendinnen voor een gezellige online privé workshop vanuit je eigen zetel!

Kom alle tips en tricks te weten hoe je eenvoudig en snel je huidverzorging kan doen om stralend aan je dag te beginnen.

Het enige wat jij hoeft te doen is je vriendinnen op de hoogte te brengen en je registreren voor de bubbel party. Easy peasy!

Hoelang duurt deze workshop & op hoeveel komt deze bubbel party?

 

Gedurende 1 uur gezelligheid en sfeer met alle tips & tricks, voor een zacht prijsje van 49 euro per persoon Én ieder krijgt de skincare kit gratis voor bij de workshop!

Éénmaal iedereen van je vriendinnengroep de skincare kit heeft ontvangen, prikken we een datum dat het beste past voor de ONLINE BUBBEL PARTY.

Wacht niet langer en boek jouw bubbel party!

Ohja, er is een BONUS voor de eerste 6 skincare kits, deze zijn verpakt in een mooi, elegant toilettasje. Wees er snel bij want het is zolang de voorraad strekt.

Hoe boek je deze bubbel party & hoe verloopt dit allemaal ?

Graag hou ik contact met 1 persoon per vriendinnen groep. Deze persoon wordt het contactpersoon en vult hieronder de registratie in met hoeveel jullie deze bubbel party willen volgen. De betaling van de workshop gebeurt dus via diezelfde persoon voor jouw vriendinnengroep (kwestie van het eenvoudig en overzichtelijk te houden). Eenmaal dit alles in orde is, kunnen de skincare kits opgestuurd worden per post naar deze contactpersoon (gratis levering regio Kalmthout) of door haar in het instituut afgehaald worden, dit in onderling overleg.

Wat houdt zo’n bubbel party juist in?

Op een gezellige manier volg jij online met jouw vriendinnen een skincare workshop. Kom alle tips en tricks te weten hoe je eenvoudig en snel je huidverzorging kan doen om stralend door je dag te gaan en hoe je een verzorgingsroutine kan toepassen in een drukke levensstijl.

Aan de hand van de skincare kit die jij thuis hebt ontvangen kan je actief meedoen aan deze workshop. Hierin leg ik uit welke producten je wanneer kan gebruiken en hoe je deze kan aanbrengen.

De workshop gaat online door via google meet.

Wat zit er eigenlijk in die skincare kit?

 1. Producten :

  • Reiniging

  • Lotion

  • Peeling

  • Masker

  • Serum

  • 24u crème

 2. Wasbare watjes

P.S.: even ter herinnering; ACTIE VAN DE MAAND: als je deze maand een aankoop doet kan je je bedrag terug winnen!

Registratie

Neem de tijd om de onderstaande informatie in te vullen om je te registreren voor de bubbel party!

bottom of page