Ontdek wie Hanaé is

Producten van Jean d'Arcel

70801173_2567528463306247_10724847600869

 

 

Extra uitleg over de producten waarmee Hanaé werkt

Het merk waarmee wij werken is Jean D’Arcel.

Jda is een heel actief bedrijf en verdeelt hun producten in meer dan 40 landen gespreid over de hele wereld. Ook op vlak van productontwikkeling staan ze niet stil. Geregeld komen er nieuwe producten en promotiesets op de markt 

Alle producten zijn op biologische basis en volledig dierproefvrij ontwikkeld. De producten staan voor hoge kwaliteit, effectieve huidverzorging en huidverbetering. Jean d’Arcel heeft een eigen laboratorium waar de nieuwste werkstoffen en wetenschappelijke inzichten in de producten worden verwerkt.

Een hoog niveau van productoverdraagbaarheid en veiligheidstoepassingen zijn belangrijke sleutelelementen bij de productontwikkeling. Voordat de producten worden geleverd aan instituten en schoonheidssalons, zijn deze onderworpen aan uitgebreide klinische-en dermatologische testen.

Met zijn exclusieve behandeling- en productconcepten biedt Jean d’Arcel een gevarieerd assortiment, dat bij ons verkrijgbaar is.

Het grote gamma bevat gelaatsproducten, make- up, lichaamsverzorging, een mannenlijn, zonneproducten... . Ook komen er geregeld seizoensgebonden trendproducten uit. Al deze producten zijn op biologische basis en volledig dierenproefvrij ontwikkeld.

De productlijnen hebben steeds een eigen look and feel en zijn dus duidelijk van elkaar te onderscheiden. De producten zijn zuinig in gebruik. Dit wil zeggen dat u slechts een kleine hoeveelheid nodig heeft om uw huid te verzorgen.Het doel is om u als klant huidverzorgingsproducten en behandelingssystemen van topkwaliteit te bieden in een perfecte harmonie van effectiviteit en welzijn. Daarom kunt u kiezen uit producten volgens uw huidtype en binnen uw budget.

Door het gebruik van producten die aan uw huidtype aangepast zijn, krijgt uw huid de correcte verzorging en blijft ze in topconditie. De hoge concentraties aan werkstoffen die onze producten bevatten staan garant voor een snel resultaat.

                              Hieronder vindt u alle verzorgingslijnen van Jean d'Arcel.

                              Klik op het woord om verdere info over deze specifieke lijn te weten te komen.