top of page

Ontdek wat Hanaé voor jou kan doen!

  • Grijs Facebook Icon
  • Gray Instagram Icon

Hoe kan je makkelijke producten van Marc Inbane aanbrengen?

producten van marc inbane

OVER MARC INBANE

 

Marc Inbane de bekroonde natuurlijke bruiningsspray werkt snel en gemakkelijke. 
De natuurlijke bruiningsspray is eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijke en gelijkmatig gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met pure, voedzame en authentieke ingrediënten, waaronder aloë vera en ginkgo. De natuurlijke zonnebrandspray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is volkomen veilig. De natuurlijke zonnestraal van MARC INBANE wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende huidspecialisten.

Opsomming :

- gezonde en veilige manier van bruinen
- eenvoudig zelf aan te brengen
- droogt snel, zonder strepen
- natuurlijke vakantietint die tot 5 dagen aanhoudt
- geschikt voor alle  huidtypen
- één fles is voldoende voor 60 toepassingen voor het gezicht, nek en decolleté of 8 tot 10 voor het hele lichaam
- geeft een puur en gelijke resultaat, dus geen wortel effect
- natuurlijke en voedende ingrediënten, zoals aloe vera en ginkgo
- huid heeft geen blootstelling aan schadelijke uv-stralen van de zon of een zonnebank
- dermatologisch gestest en vrij van parabenen
- veganistisch en niet getest op dieren

Hoe te gebruiken :

- schudden voor gebruik
- spray +/- 30 cm van de huid
- maak geen langzame s-beweging
- droogtijd 10-15 minuten. Dit kan versnelt worden door een haardroger te gebruiken

Resultaat :

Een gezonde, natuurlijke en gelijkmatig gebruinde huid die tot 5 dagen aanhoudt!

TIPS & TRICKS

Geïnspireerd op de mode van omstreeks 1900 heeft MARC INBANE verschillende tutorials gecreëerd voor haar exclusieve productlijn. In deze tijd werden geen foto’s, maar tekeningen gebruikt om dames op de hoogte te stellen van de laatste modegrillen uit Parijs.

Tegenwoordig worden er steeds meer klassieke vormen in een modern jasje gegoten. Door het toepassen van klassieke elementen in combinatie met de moderne, minimalistische producten zijn op een speelse, doch elegante manier de gebruiksaanwijzingen tot leven gebracht.

De campagne bestaat uit 4 video’s, waarvan 3 tutorials over verschillende producten én een video over ons unieke bag-on-valve systeem in de flacons van de natural tanning spray.

GEZICHT

Hoe gebruik je de MARC INBANE natural tanning spray?

MARC INBANE natural tanning spray

Een manier om op een makkelijke, gezonde en veilige wijze het gehele jaar een natuurlijke vakantiekleur te hebben. De natural tanning spray van MARC INBANE is heel eenvoudig zelf aan te brengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk en egaal gebruinde huid. Het luxe product is verrijkt met natuurlijke, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, Droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig. MARC INBANE natur al tanning spray wordt aanbevolen en dagelijks gebruikt door toonaangevende kappers, huidspecialisten en visagisten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe gebruik je MARC INBANE's brush?

MARC INBANE brush

De brush is ideaal voor het aanbrengen, bijwerken en gelijkmatig verdelen van de tanning spray. De multifunctionele kwast is ook uiterst geschikt voor het opzetten van contouren en voor een gelijkmatige, makkelijke applicatie van foundations en poeders

 

 

 

Hoe gebruik je MARC INBANE's Perle de Soleil?

LICHAAM

Hoe gebruik je de MARC INBANE glove?

MARC INBANE glove

Het luxe assortiment van MARC INBANE bevat eveneens een handige glove voor een makkelijke en gelijkmatige verdeling van alle MARC INBANE tanning producten. Dankzij de fijne en geperfectioneerde microvezelstructuur wordt het product zonder vlekken of strepen egaal over de huid verspreid, zelfs op moeilijk bereikbare plekken (huidzones) zoals de achterkant van armen en benen.

HANDEN

Hoe gebruik je MARC INBANE voor je handen?

AIRLESS

MARC INBANE bag-on-valve system

MARC INBANE’s bag-on-valve system

We werken met een bag-on-valve systeem. Dit systeem bestaat uit een zakje (met hierin de vloeistof) welke aan het spuitbusventiel is gelast. De luchtdruk zorgt voor een optimale lediging van het zakje. Dit systeem is dus veel beter voor het milieu dan drijfgas.

bottom of page