Multibalance

Pure anti-aging

Lijnen en rimpeltjes in gezicht en hals, handen en decolleté worden zichtbaar verminderd. De huidstructuur wordt regeneratief versterkt en de elasticiteit neemt toe. Je huid ziet er jeugdiger en egaler uit.

Ouder worden is een gevolg van tekorten, die gecompenseerd moeten worden . Hoe mooi en glad de huid is, wordt onder andere door de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron gestuurd, waarvan de productie in het lichaam vanaf het 35e levensjaar daalt. Door de afnemende hormoonactiviteit wordt het ouder worden van de huid versneld. De huid wordt dunner, droger en gevoeliger. Ze verliest aan stevigheid en dichtheid. De Multibalance producten bevatten fytohormonen, die uit de irisbloem worden gewonnen. Deze werkstoffen zijn in staat om de tekorten te compenseren. De vernieuwing van de cellen wordt gestimuleerd en de afname van het steun- en bindweefsel vertraagt. Het anti-aging effect door deze fytotherapie, in combinatie met andere hoogwaardige bestanddelen, die zich harmonisch met de huid verbinden, is dat de huid er weer strakker uitziet; de contouren worden strakker en fijne lijntjes worden duidelijk verminderd.

Multibalance is een van de meest uitgebreide lijnen van JEAN D'ARCEL. Laat je in de schoonheidsinstituut verleiden tot een Méthode Aphrodite behandeling met Multibalance. Je ervaart een perfecte wellness ervaring met anti-aging effect.