Purifiante

 

Consistent in de strijd tegen huidproblemen:

wanneer de balans van de huid verstoord is

 

De producten uit de Purifiante lijn zijn bij uitstek geschikt voor de gemengde huid, de vettige huid en de onzuivere huid. Deze huidtypen worden gekenmerkt door een problemen als een overtollige talgproductie, verwijde poriën en verschilfering van de huid. Het huidbeeld is dat van een vale huid met een slechte bloedcirculatie, wat gepaard gaat met een zichtbaar glimmen, neiging tot vorming van comedonen, ontstekingen, roodheden en onzuiverheden.

Terwijl vroeger de hormonale veranderingen tijdens de puberteit hiervan de hoofdoorzaak waren, zijn het vandaag de dag stress, verkeerde voeding, medicijnen, verkeerde verzorging en ook nog steeds hormonale veranderingen die tot onzuiverheden en acne leiden.

De oplossing wordt geleverd door de Purifiante producten. Daarmee wordt de oorzaken aangepakt: de talgproductie wordt gereguleerd en het metabolisme van de huid wordt geactiveerd. Dankzij het antibacteriële effect is het resultaat een verfijnder huidbeeld, zonder verschilfering, roodheden en ontstekingen.

De verhoogde talgproductie is ook duidelijk zichtbaar op de huid, vooral in de T-zone (voorhoofd-neus-kin) bij de gemengde huid of over het ganse gelaat bij de vettige huid.

Wees als eerste op de hoogte van speciale aanbiedingen en nieuwigheden

Openingsuren:

Op afspraak

0498 14 63 29

info@hanae.be

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Hanaé schoonheidsinstituut | Koninglaan 29, 2920 Kalmthout| info@hanae.be | 0498 14 63 29

​© 2021 by Hanaé