top of page
a4 logo antraciet.jpg

Gelaatsverzorging & huidverbetering

Voor de gelaatsverzorgingen bij Hanaé werken we met de producten van mesoestetic, dit zijn high level paramedische producten die je huidverzorging naar een next level brengt. Deze producten zijn medisch en wetenschappelijk ondersteunt, de producten doen effectief wat ze beloven. We werken dus niet alleen huid verzorgend maar ook huidverbeterend.

Je kan terecht voor een ontspannende gelaatsverzorgingen als ook voor een traject voor huidverbetering. Bij huidverbetering wordt er meestal gewerkt met een apparaat waardoor de producten dieper in de huid opgenomen worden waardoor je sneller resultaat ervaart.

 

Voor een optimaal resultaat kan je deze behandelingen in kuurvorm boeken. wanneer je een traject volgt van kuur behandelingen, krijg jij een voordeel hierbij. (vraag hiernaar voor meer info)

Elke verzorging is steeds gepersonaliseerd aan jouw huid.

TIP: Komt je voor de eerste keer naar Hanaé? Kies dan voor de kennismakingsverzorging.

20190118-NaturalBeautySolution-26_edited_edited.jpg
20181017-Hanae19.jpg
20181017-Hanae45_edited.jpg
20181017-Hanae06.jpg

1e keer een afspraak bij Hanaé

- Consultatie intake gesprek met huidanalyse met advies (gratis bij aankoop van producten) :

Bij uw eerste bezoek nemen we de tijd om jouw huid te leren kennen. Dit doen we door te luisteren naar jouw wensen, ook krijgt je een huidanalyse met advies. We bespreken welke producten geschikt zijn voor jouw huid en maken een verzorgingsroutine die past in jouw levensstijl.

- Kennismakingsverzorging ( met huidanalyse, advies en basis verzorging) (€89):

Wil je een gelaatsverzorging boeken maar je weet niet welke je best kiest, want het is je eerste bezoek bij Hanaé? Boek dan deze kennismakingsverzorging. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. Je krijgt een huidanalyse met advies over welke producten geschikt zijn voor jouw huid en maken een verzorgingsroutine die past in jouw levensstijl. Daarna kan je genieten van een basis verzorging die volledig afgestemd is op jouw huid. 

Basis verzorgingen

- Basis (hydra, zuiverend, kalmerend/sensitive) (€75)

Tijdens een basis verzorging gaan we de huid hydrateren, zuiveren en kalmeren. 

- Luxe (vit c, anti-aging, verstevigend) (€89)

Wil je vooral verhelderend, verstevigend, anti-aging of de vitaminebalans in je huid boosten?

Dan is de luxe verzorging de aanrader voor jouw.

- Follow up, deze kies je waar je een kuur volgt, zowel tussen de kuurbehandelingen door als op het einde. (€75)

Wanneer kies je de follow up verzorging? Wanneer je in aan traject voor huidverbetering zit, een kuur volgt of wanneer het al een tijdje geleden is wanneer je nog eens een verzorging geboekt hebt. Tijdens deze verzorging kijken we naar de conditie van de huid en welke noden je huid heeft op dat moment. 

 

Next level gelaatsverzorgingen

- Age element (€140)

De age element is een heerlijke globale anti-age verzorging. Een echte cocoon verzorging met zichtbaar resultaat door de actieve ingrediënten in combinatie met een bindweefselmassage van het gelaat. Resultaat een stralende huid.

- Dermaplaning (€79)

Dermaplaning is een nieuwe techniek om dode huidcellen, donshaartjes, vuil,.. te verwijderen. Dit doen we m.b.v een speciaal ontworpen chirurgisch mesje waarmee we over de huid "schrapen". Dit is zeer efficiënt, veilig en pijnloos! Hierdoor kunnen de producten tot 60% beter opgenomen worden in de huid, wat dus een sneller en beter resultaat geeft. Na deze behandeling voelt je huid zo zacht als een babyhuidje en geeft een mooie, gezonde gloed.

- Dermaglow deluxe (€135)

Dermaplaning is een nieuwe techniek om dode huidcellen, donshaartjes, vuil,.. te verwijderen. Dit doen we m.b.v een speciaal ontworpen chirurgisch mesje waarmee we over de huid "schrapen". Dit is zeer efficiënt, veilig en pijnloos! Hierdoor kunnen de producten tot 60% beter opgenomen worden in de huid, wat dus een sneller en beter resultaat geeft. Na deze behandeling voelt je huid zo zacht als een babyhuidje en geeft een mooie, gezonde gloed. Bij deze verzorging krijg je een extra masker, lichttherapie en een handmassage.

- Multifacepro : anti-aging liftend, de(hyper)pigmentatie en littekens, couperose en rosacea, acne (€124)

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een apparaat om de producten dieper in de huid in te sluizen, waardoor je een snellere opname hebt en een sneller resultaat als gevolg. Deze behandeling is pijnloos en zeer aangenaam.

- Mesopeels : anti-aging, depigmentatie, acne, couperose, rosacea,hydratatie,.. (€90)

Een mesopeel behandeling is geschikt voor elke huidtype/ huidprobleem. Voor we een mesopeel toepassen werken we op je thuisverzorging op een goede voorbereiding zodat je na je mesopeel behandeling echt het maximaal resultaat kan behalen. 

- Mesoeclat (met multiface) (€130) (anti-aging, coup d'éclat)

De mesoéclatmethode werkt direct in op tekenen van vermoeidheid en veroudering.De werking ervan is gericht op het bevorderen van de afweer van het lichaam en mechanismen voor celvernieuwing en voorziet de huid van alle noodzakelijke elementen voor optimale voeding en hydratatie, op het bevorderen van de afweer- en celvernieuwingsmechanismen van het lichaam en voorziet de huid van alle noodzakelijke elementen voor een optimale voeding en hydratatie.

supplementen bij een gelaatsverzorging:

sup dermaplane (39)

oogbehandeling (30)

epilatie bovenlip (10)

epilatie gezicht (19)

kleuren wenkbrauwen (10) 

kleuren wimpers (10)

* Het bijwerken van de wenkbrauwen (of zuiver maken) zit bij de gelaatsverzorging in begrepen. Wenst u graag een volledige brow styling dan boekt u best een HD brow behandeling apart van de gelaatsverzorging.

bottom of page