a4 logo antraciet.jpg

Gelaatsverzorging & huidverbetering

Graag maak ik een duidelijk overzicht voor u, wat  is verschil het tussen gelaatsverzorging & huidverbetering? 

1) Bij gelaatsverzorging gaan we de huid manueel behandelen en verzorgen.

2) Bij huidverbeterend wordt er ook gewerkt met een apparaat waarvan de werking volledig pijnloos is, hierdoor kunnen producten dieper in de huid opgenomen worden waardoor je sneller resultaat ervaart. Voor een optimaal resultaat kan u deze behandelingen in kuurvorm boeken of u kan ze ook combineren afwisselend met een gelaatsverzorging.

TIP: Komt je voor de eerste keer naar Hanaé? Kies dan voor een huidanalyse met advies in combinatie met de basis gelaatsverzorging.

Gelaatsverzorging

Huidanalyse & advies
Huidanalyse & advies

Iedere huid is uniek en vraagt voor een verzorging op maat. Bij uw eerste bezoek nemen we meer tijd om grondig uw huid te leren kennen door een manuele huidanalyse. We bespreken uw huidtype en welke producten geschikt zijn voor thuisgebruik. Elke verzorging wordt ieder bezoek afgestemd op wat uw huid nodig heeft en welk resultaat u wenst. * Huidanalyse en advies = gratis Voor een huidanalyse en advies kan u een afspraak maken die volledig gratis is bij aankoop van producten.

press to zoom
Zuiverende verzorging
Zuiverende verzorging

Deze verzorging is aan te raden voor mensen met acné en vette huid, ideaal voor tieners tijdens de puberteit.

press to zoom
Basis verzorging
Basis verzorging

De basis basisverzorging is iedaal als je voor de eerste keer naar Hanaé komt. Geschikt voor ieder huidtype alsook ideaal voor mensen met huidproblemen zoals: eczeem, psoriasis, couperose, extreem gevoelige huid en mensen die medische behandelingen ondergaan hebben (bv. chemotherapie). De verzorging is op maat want we bekijken wat jouw huid nodig heeft en wat jij als resultaat wenst.

press to zoom
Glow cupping
Glow cupping

Tijdens deze verzorging gaan we de doorbloeding van de huid stimuleren en activeren. Hierdoor kunnen actieve werkstoffen beter opgenomen worden in de huid. Een frisse, stralende gloed als resultaat. Deze verzorging is geschikt voor elk huidtype. TIP: Ideaal als partyglow.

press to zoom
Ice treatment
Ice treatment

Deze verzorging is aan te raden in de zomer. Of wanneer je een super actieve huid hebt die "gloeiend" aanvoelt. Een top verzorging om af te koelen. Door de ijskegel wordt de huid gekoeld en gekalmeerd. Het bevordert de opname van de producten, verbetert de stevigheid en geeft een frisse uitstraling aan uw huid.

press to zoom
Detox - Shin thai
Detox - Shin thai

De SHIN TAI verzorging is een verzorging geschikt voor ieder huidtype. Deze gaat een goede detox aan de huid geven, aanvullend werken we op de tekorten in uw huid.

press to zoom
Anti-aging & lifting - rose sublime
Anti-aging & lifting - rose sublime

La méthode d'or precieux is de parel van al onze behandelingen. Tijdens deze verzorging wordt u ondergedompeld in de gouden wereld met geconcentreerde lifting-elexir van bladgoud en de essence van de edele Damascena rosa. Ze is geschikt voor ieder huidtype die een anti-aging en liftend resultaat wenst.

press to zoom

Huidverbetering

AHA care - fruitzuurbehandeling
AHA care - fruitzuurbehandeling

De fruitzuur verzorging garandeert u een grondige peeling waardoor dode huidcellen worden verwijderd, poriën verfijnen en de fijne lijntjes vervagen. Ook geschikt om pigmentvlekken te verminderen.

press to zoom
Multiface pro :  Anti-aging & Liftende behandeling (75 min.)
Multiface pro : Anti-aging & Liftende behandeling (75 min.)

Tijdens deze verzorging wordt er gebruik gemaakt van een apparaat dat pijnloos is. Alle aandacht gaat naar anti-aging & liftend resultaat. Na deze behandeling zijn fijne lijntjes "opgevuld", je huid is strak en gelift en heeft een frisse gloed.

press to zoom
Multiface pro :  Hyperpigmentatie & littekens (75 min.)
Multiface pro : Hyperpigmentatie & littekens (75 min.)

Ervaar jij veel pigmentatie of fijne littekens in je gelaat? Dan is deze verzorging een aanrader voor jou. Tijdens deze verzorging gaan we d.m.v koud plasma littekens en pigmentatie verlichten. Met aangepaste ampullen en serum in combinatie met de elektroporatie kunnen we alle actieve werkstoffen dieper in de huid sluizen waardoor je langer en beter resultaat je de behandeling ervaart.

press to zoom
Multiface pro :  Couperose & rosacea (75 min.)
Multiface pro : Couperose & rosacea (75 min.)

Deze verzorging is een aanrader voor jou wanneer je vaak rode wangen, gesprongen haarvaatjes, onzuiverheden ervaart. Tijdens deze verzorging gaan we met aangepaste producten in combinatie met licht therapie de huid kalmeren. Door elektroporatie kunnen we alle actieve werkstoffen dieper in de huid sluizen waardoor je langer en beter resultaat je de behandeling ervaart.

press to zoom
Multiface pro : acné (75 min.)
Multiface pro : acné (75 min.)

Heb jij onzuiverheden, zwarte puntjes of zelf ontstekingen? Dan is deze verzorging jouw redder in nood. Tijdens deze verzorging gaan we d.m.v koud plasma littekens verlichten. Met aangepaste ampullen en serum in combinatie met de ionthophorese & elektroporatie kunnen we alle actieve werkstoffen dieper in de huid sluizen waardoor je langer en beter resultaat je de behandeling ervaart. Met lichttherapie gaan we de huid kalmeren en gaat de ontstekingen in je huid sneller genezen.

press to zoom
Dermaplaning
Dermaplaning

Dermaplane is een nieuwe techniek om dode huidcellen, donshaartjes, vuil,.. te verwijderen. Dit met een speciaal chirurgisch mesje de over de huid schraapt, dit is efficient, pijnloos en veilig! Hierdoor kunnen producten tot 60% beter opgenomen worden wat dus sneller en beter resultaat geeft. Na deze behandeling voelt je huid zo zacht als een babyhuidje en heeft je huid een gezonde gloed!

press to zoom
Dermaplaning + oxygen rx
Dermaplaning + oxygen rx
press to zoom
Dermaglow deluxe
Dermaglow deluxe
press to zoom
Supplement dermaplaning
Supplement dermaplaning

Dermaplane is een nieuwe techniek om dode huidcellen, donshaartjes, vuil,.. te verwijderen. Dit met een speciaal chirurgisch mesje de over de huid schraapt, dit is efficient, pijnloos en veilig! Hierdoor kunnen producten tot 60% beter opgenomen worden wat dus sneller en beter resultaat geeft. Deze is dus ideaal om te combineren met een andere huidverzorging!

press to zoom