top of page
a4 logo antraciet.jpg

Gelaatsverzorging & huidverbetering

Je kan terecht voor een ontspannende gelaatsverzorgingen als ook voor een traject voor huidverbetering. Bij huidverbetering wordt er meestal gewerkt met een apparaat waardoor de producten dieper in de huid opgenomen worden en je sneller resultaat ervaart.

 

Wij zijn enorm fan van de combinatie behandelingen! Deze stellen wij specifiek samen aan de noden van jouw huid, zo krijg jij een uniek behandeltraject.

Wij werken steeds op maat, jouw huid is uniek dus wanneer jij komt voor je behandeling nemen we even de tijd om te bespreken wat je huid nodig heeft en zo de juiste behandeling te kiezen. Zo krijg jij ook een unieke beleving.

 

Voor een optimaal resultaat kan je deze behandelingen in kuurvorm boeken.

Wanneer je een traject volgt van kuur behandelingen, krijg jij een voordeel hierbij. (vraag hiernaar voor meer info)

Elke verzorging is steeds gepersonaliseerd aan jouw huid.

TIP: Komt je voor de eerste keer naar Hanaé? Kies dan voor de kennismakingsverzorging.

20190118-NaturalBeautySolution-26_edited_edited.jpg
20181017-Hanae19.jpg
20181017-Hanae45_edited.jpg
20181017-Hanae06.jpg

1e keer een afspraak bij Hanaé

- SKINTAKE (huidanalyse + advies) (gratis bij aankoop van 3 producten) €39 :

Ervaar jij droogte, schilfers, roodheden, acné, (hyper)pigmentatie, anti-aging en wil je graag weten wat ideaal is voor jou?
Boek dan de skintake.

Bij uw eerste bezoek nemen we de tijd om jouw huid te leren kennen. Dit doen we door te luisteren naar jouw noden en wensen. 
Vervolgens krijg je een huidanalyse, er wordt een foto gemaakt van je gelaat door het analysetoestel. Nadien bespreken we uitgebreid de resultaten en maken we samen een behandelplan voor je gelaat in het instituut. 


Je krijgt een skinpaspoort mee naar huis met advies over producten die geschikt zijn voor jou en hoe je deze kan gebruiken.
Een verzorgingsroutine dat echt een zalig ritueel wordt van ontspanning dat je thuis kan doen.
Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw levensstijl en budget. 

 (Een skintake is gratis bij aankoop van 3 producten)

- Kennismakingsverzorging ( met huidanalyse, advies en basis verzorging) €99:

Wil je een gelaatsverzorging boeken maar je weet niet welke je best kiest, want het is je eerste bezoek bij Hanaé?

Boek dan deze kennismakingsverzorging. We nemen de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen.

Vervolgens krijg je een huidanalyse, er wordt een foto gemaakt van je gelaat door het analysetoestel. Nadien bespreken we uitgebreid de resultaten en maken we samen een behandelplan voor je gelaat in het instituut. Je krijgt een skinpaspoort mee naar huis met advies over producten die geschikt zijn voor jou en hoe je deze kan gebruiken. Een verzorgingsroutine dat echt een zalig ritueel wordt van ontspanning dat je thuis kan doen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met jouw levensstijl en budget. 

 

Daarna kan je genieten van een gelaatsverzorging die volledig afgestemd is op jouw huid. 

 

Hydraterende behandeling:

- Aquaglo plus (60 minuten € 120)

Aquaglo is een hydradermabrasie gezichtsbehandeling die de bovenste huidlagen zachtjes exfoliëren, de huid diep reinigen en dode huidcellen en onzuiverheden verwijderen.

Deze behandeling bestaat uit twee a drie stappen: eerst wordt een relaxerend vacuüm gecreëerd waarmee een micromassage met acupressuur technieken wordt uitgevoerd. Dit om de vloeistoffen te mobiliseren, de huidconditie te herstellen, de teint te verbeteren en op te frissen.

 

Bij stap 2 zorgt de Aqua Glo Facial Machine voor een intensief reinigende oplossing ingezet om de T-zone en extra onzuivere plekken op de huid nog dieper te reinigen.

Tijdens de derde stap worden er krachtige vloeibare oplossingen aangevoerd voor voeding, verjonging en hydratatie van de huid. De AquaGlo plus geeft een uitstekende werking voor snel zichtbare resultaten.

- Dermaplaning (50 minuten €79)

Dermaplaning is een nieuwe techniek om dode huidcellen, donshaartjes, vuil,.. te verwijderen. Dit doen we m.b.v een speciaal ontworpen chirurgisch mesje waarmee we over de huid "schrapen". Dit is zeer efficiënt, veilig en pijnloos! (De donsharen komen niet donkerder of meer terug)

Hierdoor kunnen de producten tot 60% beter opgenomen worden in de huid, wat dus een sneller en beter resultaat geeft. Na deze behandeling voelt je huid zo zacht als een babyhuidje en geeft een mooie, gezonde gloed.

- Luxe behandeling (60 minuten €89)

Welkomst ritueel, bijwerken van de wenkbrauwen indien gewenst, de verzorging start met een zachte reiniging van de huid, gevolgd door een peeling aangepast aan jouw huid, indien nodig wordt er een extra ampoules, die verhelderend, verstevigend, voedend of de vitaminebalans in je huid boost, gemengd met de massagecrème voor een heerlijke ontspannende massage, gevolgd door een masker aangepast aan je huid, we sluiten de verzorging af met je dag verzorging en spf.

Wil je je huid dus een extra boost geven? Dan is de luxe verzorging de aanrader voor jouw.

 

Peel behandelingen:

- Mesopeels : partypeel, depigmentatie, acné, eyecon (50 min. € 90)

De mesopeel behandeling is geschikt voor elke huidtype/ huidprobleem doordat we voor elk huidprobleem een aangepaste mesopeel hebben. - Jessnerpeel ofwel de partypeel genoemd is ideaal voor een gelegenheid omdat hij een mooie glow geeft. 

- Melanostop peel gaat (hyper) pigmentatie tegen.

- Blemiskin is ideaal voor de acnéhuid en neiging tot acné.

- Eyecon is specifiek ontworpen voor de oogcontour, gaat fijne lijntjes en donkere kringen tegen.

Voor we een mesopeel toepassen gaan we van start met je thuisverzorging, zo bekom je een goede voorbereiding zodat je na je mesopeel behandeling echt het maximaal resultaat kan behalen. 

Mesopeel zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat. Dit houdt in dat de huid wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen te produceren.

- Mesoeclat (anti-aging, coup d'éclat) (60min. €130)

De mesoéclatmethode werkt direct in op tekenen van vermoeidheid en veroudering. De werking ervan is gericht op het bevorderen van de afweer van het lichaam en mechanismen voor celvernieuwing en voorziet de huid van alle noodzakelijke elementen voor optimale voeding en hydratatie, op het bevorderen van de afweer- en celvernieuwingsmechanismen van het lichaam en voorziet de huid van alle noodzakelijke elementen voor een optimale voeding en hydratatie.

De Mesoéclat methode is een behandeling die vanaf de éérste behandeling direct, zichtbaar resultaat geeft. Door een intensieve behandelingskuur te volgen - waarbij u iedere twee-drie weken bij ons een behandeling ondergaat - en de juiste thuisproducten te gebruiken, zorgen we voor verbetering en blijvende resultaten.

Global Eyecon (40min €108)

De huid rondom de ogen is veel dunner en gevoeliger dan de rest van het gelaat. Daarom is er de global eyecon, een behandeling specifiek voor de oogcontour die gericht is op veilig en effectief de huid rondom de ogen te behandelen. 

De eyecon peel behandeling is de meest effectieve behandeling voor rondom de ogen.

Dus heb jij last van donkere oogkringen, oogwallen, afhangende oogleden, kraaienpootjes, fijne lijntjes of rimpeltjes rond de ogen? Dan is dit de ideale oogverzorgingskuur voor jou!

Deze behandeling heeft het mooiste en meest effectieve resultaat wanneer je deze in een kuur volgt. Een kuur bestaat uit 3 behandelingen waarbij we peeling combineren met microneedling, om de 2 weken. De peeling heeft een verstevigende, liftende en vocht afdrijvende werking. Tijdens de de microneedling brengen we een serum in de huid dat werkt op pigmentverkleuringen (donkere kringen) en de fijne lijntjes

De behandelingen bestaat uit een zachte oogreiniging, peeling, serum en (vlies)oogmasker.

Cosmelan (50min. vanaf €700 = 6maand traject)

Wereldwijd DE nummer 1 depigmentatiebehandeling!

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken worden verzacht en verwijderd. De meest efficiënte en veilige behandeling, speciaal ontwikkeld tegen hyperpigmentatie!

Dit is een zeer intensief traject dat minstens 6 maand duurt. Afhankelijk van wat jouw huid kan verdragen is het 6 maanden of langer. Deze behandelingen wordt NIET opgestart als je geen mesoestetic producten hebt als thuisverzorging. Een goede thuisverzorging voor, tijdens en na dit traject is super belangrijk, in het behalen van je resultaat, maar zeker ook het behouden ervan.

Daarom is het ook na dit traject aangeraden om onderhoudende huidverbeterende behandelingen te blijven doen met aangepast thuisproducten.

Wat houdt de cosmelan in :

we starten met een huidanalyse waarna wordt alles besproken qua producten, resultaten en behandelplan.

2 a 3 weken voor de eerste cosmelan behandeling krijg je een melanostop peel behandeling om je huid goed voor te bereiden.

de cosmelan behandeling zelf, je huid wordt gereinigd, een pre-peeling gevolgd door het cosmelan masker. Dit masker blijft 6 a 8 (afhankelijk van jouw huidtype) uur op liggen, je gaat dus met het masker naar huis en je haalt het masker er af de afgesproken tijd.

Dan ga je thuis aan de slag met de producten voor je thuisverzorgingsroutine.

Na 1 week kom je terug voor een check up, analyse + verzachtende verzorging

Na 1maand kom je voor een check-up, analyse + verzachtende verzorging

na 2 maand kom je voor een check-up, analyse + verzachtende verzorging

na 3 maand kom je voor een check-up, analyse + verzachtende verzorging

na 4 maand kom je voor een check-up, analyse + verzachtende verzorging

na 5 maand kom je voor een check-up, analyse + verzachtende verzorging

na 6 maand kom je voor een (eind)check-up, analyse + verzachtende verzorging

Anti-aging behandelingen:

 

- Age element (60 minuten €140)

De age element is een heerlijke globale anti-age verzorging. Een echte cocoon verzorging met zichtbaar resultaat door de actieve ingrediënten in combinatie met een stevige bindweefselmassage van het gelaat. Resultaat een stralende huid.

- Dermaglow deluxe (90 minuten €135)

Dermaplaning is een nieuwe techniek om dode huidcellen, donshaartjes, vuil,.. te verwijderen. Dit doen we m.b.v een speciaal ontworpen chirurgisch mesje waarmee we over de huid "schrapen". Dit is zeer efficiënt, veilig en pijnloos! Hierdoor kunnen de producten tot 60% beter opgenomen worden in de huid, wat dus een sneller en beter resultaat geeft. Na deze behandeling voelt je huid zo zacht als een babyhuidje en geeft een mooie, gezonde gloed.

Welkomst ritueel, bijwerken van de wenkbrauwen indien gewenst, zachte reiniging, dermaplanning, enzymatische peeling, indien nodig wordt er een extra ampoules die verhelderend, verstevigend, anti-aging of vitaminebalans in je huid boost gemengd met de massagecrème voor een heerlijke ontspannende massage, gevolgd door een masker aangepast aan je huid met led therapie, je dag verzorging met spf.

- Multifacepro : anti-aging liftend, de(hyper)pigmentatie en littekens, couperose en rosacea, acne 

(75 minuten €124)

Tijdens deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van een apparaat om de producten dieper in de huid in te sluizen, waardoor je een snellere opname hebt en een sneller resultaat als gevolg. Deze behandeling is pijnloos en zeer aangenaam. DE ideale combinatie tussen huidverbetering en ontspanning!

Welkomst ritueel, bijwerken van de wenkbrauwen indien gewenst, zachte reiniging, peeling, koud plasma voor plaatselijk te werken op pigment en/of kleine adertjes (couperose), led therapie, een booster aangepast voor jouw huid wordt met ionthophorese* dieper in de huid ingesluisd, een heerlijke ontspannende massage, gevolgd door een masker aangepast aan je huid dat met naaldloze mesotherapie dieper in de huid gesluisd wordt, heerlijke warmte ervaart u radiofrequentie*, tot slot je dag verzorging met spf.

(*Iontoforese is een therapievorm waarbij serums/ampoules via de huid worden toegediend door middel van zwakstroom (electroforese). Door de stroom kunnen de producten met actieve ingrediënten in grote hoeveelheden en diep in de onderliggende beschadigde weefsels doordringen.)

(*RF is dé oplossing om de huid het volume terug te geven als alternatief voor een facelift of laserbehandeling. Hierdoor worden rimpels op een natuurlijke manier van binnenuit opgevuld en wordt de huid weer steviger. Zo krijgt u weer een jongere, stevigere, egale en stralende huid zonder herstelperiode.)

 

Needling (60min €110)

Microneedling is een behandeling waarbij de huid met zeer fijne, van chirurgisch metaal vervaardigde naaldjes wordt geperforeerd. Door middel van een micropen wordt op een uiterst zachte, gecontroleerde en doelgerichte wijze de huid aangezet tot het vormen van collageen en elastine.

Microneedling werkt zeer goed bij:

  • Hyperpigmentatie.

  • (Acne)littekens.

  • Fijne lijntjes en rimpels.

  • Grove poriën.

  • Doffe huid.

  • Striae.

  • Rosacea.

supplementen bij een gelaatsverzorging:

supplement dermaplane €39

supplement mesopeel € 39

supplement aquaglo € 45

supplement multifacepro € 45

supplement led therapie € 39

epilatie bovenlip € 10

epilatie gezicht € 19

kleuren wenkbrauwen € 15

kleuren wimpers € 15

* Het bijwerken van de wenkbrauwen (of zuiver maken) zit bij de gelaatsverzorging in begrepen. Wenst u graag een volledige brow styling dan boekt u best een HD brow behandeling apart/extra bij de gelaatsverzorging.

bottom of page