top of page

Ontdek wie Hanaé is

Huisregels

Bij het maken van een afspraak (persoonlijk, telefonisch of via e-mail), een aankoop in het instituut of een aankoop op de webshop gaat u automatisch akkoord met onderstaande huisregels.

Algemeen

 

Deze huisregels gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Hanaé Schoonheidsinstituut en een cliënt waarop deze huisregels van toepassing zijn verklaard.​

Bij Hanaé schoonheidsinstituut zullen de behandelingen naar beste inzicht en vermogen uitgevoerd worden, overeenkomstig met de eisen van goed vakmanschap.

Afspraken

Bij het aangaan van een afspraak, gemaakt persoonlijk, telefonisch, per e-mail, of via sociale media, gaat u automatisch akkoord met onderstaande huisregels.

U kan afspraken telefonisch, via de website of in het schoonheidssalon maken waarna u een bevestiging krijgt van uw gemaakte afspraak op een kaartje of per mail. U kan er ook voor kiezen om 24 uur voor uw afspraak een herinneringsmail en/of sms te ontvangen.

 

Gelieve 5 minuten voor de begintijd van uw afspraak aanwezig te zijn. Gaat u iets later zijn graag een telefonisch seintje. De tijd dat u te laat bent zal van uw afspraak ingekort worden, en het gehele honorarium zal in rekening worden gebracht. Dit uit respect voor de volgende cliënt.

 

Annulatie

 

Hanaé schoonheidsinstituut zal de cliënt inlichten over de financiële consequenties bij wijziging en/of annulatie van de behandeling.

De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, uiterlijk 24 uur voorafgaande aan het begin van de afspraak, telefonisch melden aan Hanaé schoonheidsinstituut.  Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, zal schoonheidsinstituut Hanaé de kosten voor 50% van de geboekte behandeling doorrekenen.

- Indien de cliënt voor de eerste keer deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, kan de cliënt een eerste waarschuwing krijgen.

- Indien de cliënt meer dan vijf  minuten later dan de afgesproken tijd in het instituut komt mag Hanaé schoonheidsinstituut de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen.

- Indien de cliënt meer dan vijftien minuten later arriveert dan de afgesproken tijd mag Hanaé schoonheidsinstituut de afspraak annuleren en 100% van het bedrag van de geboekte behandeling in rekening brengen bij de cliënt.

- Bij het niet nakomen van de afspraak, of niet tijdig afzeggen (minstens 24 uur van te voren) zal Hanaé schoonheidsinstituut 100% van het bedrag honorarium in rekening brengen.

 

- Bij het niet op komen (no show) dagen op een geplande afspraak zal ook 100% van de geboekte behandeling in rekening worden gebracht. U zal een factuur ontvangen via de post. Indien u dit niet tijdig betaald krijgt u een tweede factuur waar het gehele bedrag van de geboekte behandeling gefactureerd zal worden.

 

Allergie

Wanneer een onverwachtse allergische reactie van producten waarmee Hanaé schoonheidsinstituut werkt optreed, dient u contact op te nemen zodat ik kan constateren dat er een zichtbare allergische reactie is. De nodige formulieren zullen dan ingevuld worden voor verdere afhandeling en oplossing.

 

Producten retourneren

Indien uw aankoop/bestelling niet correct is gelieve dit zo snel mogelijk te melden (binnen de 7 dagen na uw aankoop). Het product kan u enkel binnen de 7 dagen na aankoop omruilen voor het correcte product indien het product ongeopend/ongebruikt is met het betaalbewijs.

Make-up producten kunnen helaas niet geretourneerd of geruild worden vanwege hygiënische redenen.

 

Info Persoonsgegevens en Privacy

 

De cliënt zorgt ervoor dat alle gegevens, die redelijkerwijs van belang kunnen zijn voor een goede uitvoering van de behandeling tijdig aan de schoonheidsspecialiste worden bezorgd. De gegevens zijn privé en worden NIET doorgegeven aan derden!

Toestemming


Door de informatie en de diensten op www.hanae.be te gebruiken, gaat u akkoord met  de voorwaarden die hieronder worden vermeld.

Via de website www.hanae.be worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Denk bijvoorbeeld aan je e-mailadres of telefoonnummer wanneer je een contactformulier invult.
Hanaé acht een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door mij dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.
Bij de verwerking houd ik mij aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp, gdpr) stelt.

Dat betekent onder andere dat
• ik duidelijk vermeld met welke doeleinden ik persoonsgegevens verwerk. Dat doe ik via deze privacyverklaring;
• ik de verzameling van persoonsgegevens beperk tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
• ik je eerst vraag om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming is vereist (d.m.v. bevestigingen bij te verzenden informatie/contact formulieren);
• ik passende beveiligingsmaatregelen neem om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in mijn opdracht persoonsgegevens verwerken ;
• ik je recht respecteren om je persoonsgegevens op uw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Hanaé is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking.
In deze privacyverklaring leg ik uit welke persoonsgegevens ik verzamel en gebruiken en met welk doel.
Ik raadt je aan deze zorgvuldig te lezen.

Gebruik van persoonsgegevens (contact, webshop)
Door het gebruiken van het contactformulier op de website laat je persoonsgegevens bij mij achter.
Ik bewaar en gebruik uitsluitend deze rechtstreeks door jou opgegeven persoonsgegevens, in het kader van de door jou gevraagde dienst, of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan mij worden verstrekt om te verwerken.
Dit is ook van toepassing op de verwerking van persoonsgegevens bij het plaatsen van een bestelling in de webshop (leveren van de bestelling). Ik gebruik je persoonsgegevens voor het correct afhandelen van de bestelling.

Ik gebruik de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen
• Naam
• Adresgegevens
• Telefoonnummer
• E-mailadres

Contactformulier


Als je een contactformulier op de website invult, een ander formulier, of mij direct een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je mij toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.

Publicatie


Ik publiceer jouw (bezoekers)gegevens niet.

Verstrekking aan derden
Je gegevens worden uitdrukkelijk niet aan derden verstrekt.
Op mijn site zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Google Analytics
Ik gebruik Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Ik heb Google Analytics privacy vriendelijk ingesteld conform de handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens. In lijn daarmee heb ik een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met de informatie die wordt verzameld bij uw website bezoek. Ik laat uw IP-adres anonimiseren door het laatste octet van het IP-adres te maskeren. Ik heb ‘gegevens delen’ laten uitzetten. Tot slot maak ik geen gebruik van andere Google-diensten in combinatie met de informatie verkregen met Google Analytics.

Beveiliging


Ik neem beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.
In het bijzonder neem ik de volgende maatregelen:
Ik maak gebruik van beveiligde verbindingen waarmee alle informatie tussen jou en mijn website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert.

Websites van derden


Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden.
Ik kan niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan.
Ik raad je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
Ik behoud mij het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Het verdient aanbeveling om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Vragen


Voor vragen over mijn privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens kun je ten allen tijde contact met me opnemen via de contactgegevens die onderaan de website staan vermeld of via het contactformulier op deze website. Mocht je iets willen melden waarover je niet tevreden bent, dan kan je dat sturen naar info@hanae.be, Ik probeer je dan zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Betaling

- Hanaé vermeld alle prijzen van de behandelingen en de producten zichtbaar in het instituut.

- De prijzen zijn inclusief 21% btw

- Aanbiedingen zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt.

- De cliënt dient direct na afloop van de behandeling en eventuele producten contant of per bancontact app of overschrijving te voldoen.

- Indien een cliënt dit niet nakomt, zal er een aangifte worden gedaan.

Verzending

Wanneer je online op de webshop, telefonisch of via mail een bestelling plaatst, gelieve alle gegevens correct in te vullen. Zodra u uw bestelling bevestigt en Hanaé uw betaling goed heeft ontvangen wordt uw bestelling klaargemaakt en ingepakt. Hou rekening met 1 dag om uw bestelling te verwerken.

- Indien u op afhalen in de winkel/locatie heeft gedrukt, ontvangt u een mail of sms de moment uw bestelling klaarstaat. Verdere gegevens over ophaling van uw bestelling zullen onderling verder afgesproken worden.

- Indien u op verzenden heeft gedrukt geniet u van een gratis aan huis levering vanaf 50 euro (enkel in de regio Kalmthout).

- Indien u op verzenden heeft gedrukt, houd dan rekening met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen.

- Verzendingskosten binnen België bedragen 6 euro. Deze zullen zichtbaar worden bij het afrekenen van uw winkelmandje op de webshop. (Afhankelijk van gewicht, boven 5 kilo, kan er extra verzendkosten bijkomen)

- Verzendingskosten naar Nederland bedragen 8,70 euro. Deze zullen zichtbaar worden bij het afrekenen van uw winkelmandje op de webshop. (Afhankelijk van gewicht, boven 5 kilo, kan er extra verzendkosten bijkomen)

- Uw bestelling wordt pas verzonden als de betaling ontvangen is.

Cadeaubon

- Cadeaubonnen uitgegeven door schoonheidsinstituut Hanaé zijn niet inwisselbaar tegen contant geld

- Cadeaubonnen uitgegeven door schoonheidsinstituut Hanaé zijn 1 jaar geldig vanaf de uitgeschreven datum op de bon.

- Wanneer u telefonisch, per mail (of sociale media) of in het instituut een afspraak maakt met een cadeaubon, dient u de cadeaubon mee te brengen op de dag van uw afspraak. Indien u deze niet bij heeft wordt het normale tarief van de geboekte behandeling in rekening gebracht.

- Wanneer u telefonisch, per mail (of sociale media) of in het instituut een afspraak maakt met een cadeaubon en u komt niet opdagen (no show) op uw afspraak zonder te verwittigen, dan wordt de cadeaubon ongeldig verklaard en vervalt deze cadeaubon.

- Om de cadeaubon te kunnen verzilveren dien je telefonisch of per mail een afspraak te maken bij schoonheidsinstituut Hanaé. 

- Er wordt geen geld teruggegeven bij betaling met een cadeaubon.

 

Maak tijdig een afspraak om teleurstelling te vermijden.

Danku voor uw begrip.

bottom of page