Bij het aangaan van een afspraak, gemaakt persoonlijk, telefonisch, per e-mail, of via sociale media, gaat u akkoord met onderstaande huisregels.

1)  Algemeen

 

Deze huisregels gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Schoonheidsinstituut Hanaé en een cliënt waarop deze huisregels van toepassing zijn verklaard.​

Bij schoonheidsinstituut Hanaé zullen de behandelingen naar beste inzicht en vermogen uitgevoerd worden, overeenkomstig met de eisen van goed vakmanschap.

2) Info Persoonsgegevens en Privacy

 

De cliënt zorgt ervoor dat alle gegevens, die redelijkerwijs van belang kunnen zijn voor een goede uitvoering van de behandeling tijdig aan de schoonheidsspecialiste worden verteld. De gegevens zijn privé en worden NIET doorgegeven!

3) Annulatie

 

Schoonheidsinstituut Hanaé zal de cliënt inlichten over de financiële consequenties bij wijziging en/of annulatie van de behandeling.

De cliënt moet verhindering voor een afspraak zo spoedig mogelijk, uiterlijk 36 uur voorafgaande aan de afspraak, telefonisch melden aan Schoonheidsinstituut Hanaé.  Indien de cliënt deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, zal schoonheidsinstituut Hanaé de kosten voor de gehele geboekte behandeling doorrekenen.

Beide partijen hoeven zich niet aan deze verplichting te houden, indien deze zijn gehinderd door overmacht. Overmacht omvat datgene wat de wet en jurisprudentie daarover zegt.

- indien de cliënt voor de eerste keer deze verplichting niet of niet tijdig nakomt, kan de cliënt eerst een                           waarschuwing krijgen.

- indien de cliënt meer dan vijf  minuten later dan de afgesproken tijd in het instituut komt mag schoonheidsinstituut     Hanaé de verloren tijd inkorten op de behandeling en toch het gehele afgesproken honorarium berekenen.

- indien de cliënt meer dan vijftien minuten later arriveert dan de afgesproken tijd mag schoonheidsinstituut Hanaé       de afspraak annuleren en 50% van het bedrag van de geboekte behandeling in rekening brengen bij de cliënt.

- bij het niet nakomen van de afspraak, of niet tijdig afzeggen (minstens 36 uur van te voren) zal schoonheidsinstituut Hanaé  50% van het bedrag honorarium in rekening brengen.

​4) Betaling

- Hanaé vermeld alle prijzen van de behandelingen en de producten zichtbaar in het instituut.

- de prijzen zijn inclusief 21% btw

- aanbiedingen zijn geldig in de aangegeven looptijd en/of zolang de voorraad strekt.

- de cliënt dient direct na afloop van de behandeling en eventuele producten contant of per bancontact app of overschrijving te voldoen.

- indien een cliënt dit niet nakomt, zal er een aangifte worden gedaan.

5) Cadeaubon

-  een cadeaubon uitgegeven door schoonheidsinstituut Hanaé is niet inwisselbaar tegen contant geld

- een cadeaubon uitgegeven door schoonheidsinstituut Hanaé is 1 jaar geldig vanaf de uitgeschreven datum op de bon

- om de cadeaubon te kunnen verzilveren dien je telefonisch of per mail een afspraak te maken bij schoonheidsinstituut Hanaé.

- Er wordt geen geld teruggegeven bij betaling met een cadeaubon.

 

Maak tijdig een afspraak om teleurstelling te vermijden.

Danku voor uw begrip.

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
Pinterest-Logo.png

​© 2019 by Hanaé