Ontdek wie Hanaé is

Welkom op de website Hanaé

20181017-Hanae17_edited.jpg

Graag stel ik mij even voor aan jou.

Mijn naam is Hannelore Fraeyman. Ik ben een rasechte Kalmthoutenaar met reeds 9 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. De mensen die mij al kennen weten dat ik Hanaé adem en leef.

Elke dag mag ik mijn passie delen met jou en daarom voelt het niet aan als werk en daar geniet ik met volle teugen van. Zo leergierig als ik ben ga ik steeds op zoek naar nieuwe opleidingen om te volgen zodat ik jullie nog beter kan helpen en begeleiden. Mijn behandelingen geef ik zoals ik ze zelf zou willen krijgen, correct, op maat, professioneel en met een huiselijke toets.

Mijn beroep mijn passie

Op de dag van vandaag hoor je veel mensen klagen over huidproblemen. Daarom koos ik als specialisatie huidverbetering. Dit gaat veel verder dan het behandelen van de huid alleen. Graag maak ik je bewust hoe je je huid en lichaam kan lezen en begrijpen. 

Jouw huid is uniek

Jouw huid is uniek en vraagt voor een aangepaste verzorging. Bij uw eerste bezoek bij Hanaé overlopen we samen wat uw wensen zijn en wordt een huidanalyse gemaakt. Alles wordt nauwkeurig op een persoonlijke fiche ingevuld, zodat ik u steeds een behandeling op maat kan aanbieden. 

Voor elk huidtype en probleem is er een oplossing. U kan bij mij terecht voor een gewone gelaatsverzorging maar ook voor verbetering van huidproblemen zoals: geïrriteerde, verouderde, gevoelige, droge en vette huid. Maar ook voor acné, ontstoken huid en pigmentatie problemen.

Voor een optimaal resultaat is een maandelijks bezoek bij uw professionele huidspecialiste een ideale aanrader. Maar ook uw dagdagelijkse verzorging in de ochtend en avond is zeer belangrijk (zorgt voor 50% van uw resultaat) voor een stevigere, gezondere en stralende huid.

Voor huidverbetering is dedication HET keywoord!

Unieke producten

Hanaé werkt uiteraard met professionele producten die een hoge concentratie aan werkstoffen bevatten. Alle producten zijn op biologische basis en volledig dierproefvrij (crueltyfree) ontwikkeld!

 

De arcelmed producten zijn ontwikkeld met dermatologen, artsen en plastische chirurgen in samenwerking met de universitaire kliniek in freiburg met IFPC - Institute For Professional Care - .

Waarom Hanaé?

Wanneer je bij Hanaé komt voor een behandeling krijg je een totaal beleving.

U kan terecht voor een uitgebreide waaier aan verzorgingen 

* Huidanalyse | huidadvies

* Gelaatsverzorging |  Huidverbetering

* Epiliatie's

* Pedicure | Manicure | gellak | gelnagels

* Make-up

* Workshops

Niets is mooier dan mijn passie met jou te kunnen delen.

Hopelijk mag ik je binnenkort warm en hartelijk verwelkomen bij Hanaé schoonheidsinstituut te Kalmthout.

Tot binnenkort!

Lieve groetjes,

Hannelore