top of page

Welkom Hanaé's website 

DSC_4607-66.jpg

Graag stel ik mij even voor aan jou.

Mijn naam is Hannelore Fraeyman. Ik ben een rasechte Kalmthoutenaar met reeds 13 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste. De mensen die mij al kennen weten dat ik Hanaé adem en leef.

Elke dag mag ik mijn passie delen met jou en daarom voelt het niet aan als werk en daar geniet ik met volle teugen van. Zo leergierig als ik ben ga ik steeds op zoek naar nieuwe opleidingen om te volgen zodat ik jou nog beter kan helpen en begeleiden. Mijn behandelingen geef ik zoals ik ze zelf zou willen krijgen, correct, op maat, professioneel en met een huiselijke toets.

Jouw huid is uniek

Jouw huid is uniek en vraagt voor een aangepaste verzorging. Bij jouw eerste bezoek bij Hanaé overlopen we samen wat jouw wensen zijn en wordt een huidanalyse gemaakt. Tijdens zo'n huidanalyse maakt het light skin toestel foto's van jouw huid. Zo kunnen we niet alleen langs buiten naar jouw huid kijken maar ook onderhuids. Zo kunnen we correcter en concreter jouw huid in topconditie brengen en houden.

 

Alles wordt nauwkeurig op een persoonlijke skin ID ingevuld die jij mee naar huis krijgt. Het resultaat van je analyse komt daarop, aanbevolen producten voor jouw huid en een verzorgingsroutine die bij jouw leven past.

Voor elk huidtype en huidprobleem is er een oplossing. U kan bij mij terecht voor een gewone gelaatsverzorging maar ook voor verbetering van huidproblemen zoals: geïrriteerde, verouderde, gevoelige, droge en vette huid. Maar ook voor acné, couperose, rosacea, ontstoken huid en pigmentatie problemen.

Voor een optimaal resultaat is een maandelijks bezoek bij uw professionele huidspecialiste een ideale aanrader. Maar ook uw dagdagelijkse verzorging in de ochtend en avond is zeer belangrijk (zorgt voor 70% van uw resultaat) voor een stevigere, gezondere en stralende huid.

Voor huidverbetering is dedication HET keywoord!

DSC_4677-81.jpg

Waarom Hanaé?

Wanneer je bij Hanaé komt voor een behandeling krijg je een totaal beleving.

U kan terecht voor een uitgebreide waaier aan verzorgingen 

* Huidanalyse & huidadvies

* Gelaatsverzorging |  Huidverbetering

* Definitieve laser ontharing | Epilaties

* Make-up

* HD brows | Wimperlift

* Workshops

Niets is mooier dan mijn passie met jou te kunnen delen.

Hopelijk mag ik je binnenkort warm en hartelijk verwelkomen bij Hanaé schoonheidsinstituut te Kalmthout.

Tot binnenkort!

Lieve groetjes,

Hannelore

bottom of page