top of page

Ontdek wie Hanaé is

Workshops

Gun jezelf wat me-time of een leuke girls-night-out!

In een gezellig kader krijgt u advies op al uw vragen en leert u hoe u uw huid juist kan verzorgen of maquilleren. En dit vergezeld van een hapje en drankje.

U kan een workshop boeken in groep of alleen. Een workshop kan zowel overdag als op een avond ingepland worden.

Het aantal personen voor een workshop bedraagt maximaal 8 personen. (Dit doen we om de kwaliteit te garanderen om iedereen specifiek te kunnen helpen). De tijd dat je moet vrijhouden voor deze workshop is +/- 2u - 4u ( afhankelijk van het aantal personen kan dit wat afwijken).

De bedragen van een workshop zijn per persoon. Na afloop van een workshop krijgt u een leuke goodiebag mee naar huis.

Make-up workshop 

Tijdens deze workshop leert u uzelf een eenvoudige dagmake-up aan te brengen. Alle tips en tricks om uw beste accenten naar boven te halen in uw gelaat. Graag toon ik hoe u van een dagmake-up een mooie, elegante avond- of feestmake-up kan maken.

Persoonlijk make-up advies :

De dagelijkse routine sleept u al snel mee in bepaalde gewoontes. Maar wist u dat u in een paar minuten tijd een zachte, frisse en natuurlijke dagmake-up kan creëren?  Kom alle tips en tricks te weten bij uw adviessessie of in een workshop met uw tofste vriendinnen of mama en zus! 

U krijgt persoonlijk advies waardoor u te weten komt wat uw accentpunten zijn in je gelaat om te stralen. Welke make-up producten geschikt zijn voor uw huidtype en levensstijl.

Workshop Skin party

Persoonlijk huid advies

Aan de hand van een huidanalyse bepalen we uw huidtype en welke producten daar geschikt voor zijn.

Krijg antwoorden op al uw vragen en kom tips te weten hoe u eenvoudig een verzorgingsroutine kan leren die niet veel tijd vraagt in uw dagelijkse levensstijl.

Workshop skincare

Tijdens deze workshop gaan we bekijken welk product u wanneer best kan gebruiken. Alle weetjes voor een stralende en gezonde huid.

Moeder-dochter(s) workshop

Een uitje met uw dochters of verras uw mama met een leuke middag. Deze workshop is een mix van skincare & make-up.

bottom of page