top of page
  • Foto van schrijverHanaé

Meten is weten!

Wat weet jij over jouw huid? Ken je jouw huidtype? Weet jij wat je huid nodig heeft?


Nee? Graag help ik jou hiermee. Visueel kan je vaak al veel zien en voelen aan je huid waardoor je al een beetje een idee hebt in welke richting het gaat. Maar toch, vergis je niet, onderhuids kan je huid andere signalen geven. Dit kan je met het blote oog niet zien. Wat als je huidaandoeningen al kon detecteren nog voor ze zichtbaar zijn? Hier komt ons huidanalyse toestel met ons advies in actie.


*Wat is een huidanalyse?

Met behulp van ons analyse toestel worden er verschillende foto's van jouw huid genomen. Hiermee kunnen we ook in de diepere huidlagen kijken wat er zich afspeelt. We bekijken de poriën, eventuele expressielijnen, droogtelijnen of rimpels. Ook acne, pigmentatie en het vochtgehalte van uw huid komen aan bod. Ook is er een foto die de UV-beschadiging aangeeft, hierdoor zien we welke cellen permanente beschadigingen opgelopen hebben en welke gevolgen dit heeft voor jouw huid, zowel op korte maar ook op langere termijn.


Op het einde wordt elke foto individueel beoordeelt met een huidleeftijd (los van jouw werkelijke leeftijd). Dit alles wordt genoteerd op jouw huidpaspoort die je mee krijgt naar huis, alsook op je huidfiche die hier in het instituut blijft.


Na de analyse krijg je advies voor producten die geschikt zijn voor jouw huid EN die passen bij jouw levensstijl. Deze staan ook op je huidpaspoort met beknopte uitleg, wat ze juist doen, over hoe je ze gebruikt en in welke volgorde (je geheugensteuntje voor thuis).


* Hoe bereidt je je voor op een huidanalyse en/of kennismakingsverzorging?

- Kom zonder make-up naar je afspraak.

- Breng je eigen producten mee die je momenteel thuis gebruikt (om te analyseren)

-Schrijf de namen op van de medicatie die je eventueel neemt op en breng je briefje mee.

- Schrijf eventuele vragen op voorhand al op

- Doe comfy kleren aan

- Geniet van je self-care moment.


Zo'n huidanalyse met advies kan je boeken via de online agenda, maar je kan ook bellen of mailen om een afspraak hiervoor te maken. www.hanae.be, info@hanae.be, 0498146329.


Kom je voor de eerste keer bij Hanaé schoonheidsinstituut en weet je niet welke gelaatsverzorging te kiezen?


Boek dan de kennismakingsverzorging : We nemen de tijd om te luisteren naar jouw vragen en wensen. Je krijgt een huidanalyse met advies over je huid en welke producten geschikt zijn voor jouw huid. We maken een verzorgingsroutine die past in jouw levensstijl. Daarna kan je genieten van een basis verzorging die volledig afgestemd is op de noden jouw huid.
Comments


bottom of page